Over Else en Marloes

“Hé, een kaart in de brievenbus. Voor mij?!”

Hoe fijn is dat gevoel, een kaart aantreffen in je brievenbus? Je hart gloeit bij het idee dat iemand speciaal voor jou een kaart heeft uitgekozen, gekocht, geschreven en heeft verstuurd! Zulke waardevolle kaartjes verdienen een prominente plek op tafel of aan het prikbord.

Maar zie maar eens een kaart te vinden die iemand raakt, precies zijn of haar gevoel omschrijft en hem of haar kracht geeft... Dat is nog niet zo makkelijk. Laat staan welke boodschap je er zelf op schrijft. Schrijf je alleen je naam? Dat voelt zo kaal en nietszeggend. Hou je het bij een veilige ‘liefs’, ‘gefeliciteerd’ of ‘sterkte’? Dat dekt de lading ook niet echt. Toch maar snel een WhatsApp-berichtje sturen dan?

Nu kun jij de mensen om je heen liefde, steun en kracht in een envelop sturen met een kaart van Farvig. Wij merkten dat er veel mensen zijn die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken, omdat ze iets te vieren hebben of misschien om moeten gaan met verdriet. Wij, Else en Marloes, hebben in de achterliggende jaren het nodige meegemaakt op persoonlijk vlak. En we hebben allebei ervaren hoeveel een persoonlijke kaart dan betekent. Weten dat je gezien wordt. Dat er iemand aan je denkt en echt met je meeleeft.

Met kaartenwebshop Farvig willen wij je helpen wat kleur te geven aan het leven van de mensen om je heen. Mensen met elkaar verbinden. Vandaar de slogan ‘connecting hearts’. We willen je helpen de juiste woorden te vinden voor een specifieke situatie. Zodat jij een kaart kunt sturen die net iets meer zegt dan alleen ‘gecondoleerd’, ‘beterschap’, ‘sterkte’ of ‘gefeliciteerd’.

Heb je na het lezen een verzoek qua tekst of thema? Een situatie waar je meteen aan moet denken? Stuur een mailtje naar info@farvig.nl en wie weet kunnen we een mooie kaart ontwerpen die aansluit bij jouw wensen!

Liefs,
Else en Marloes