Onze kaarten - overzicht

Wij willen je graag helpen bij het vinden van de juiste kaart door er 1 specifiek voor jou te ontwerpen. We doen dat door samen met jou na te denken over jouw boodschap. Zo ontstaat de kaart die precies past bij die ene specifieke situatie. Speciaal voor 1 persoon, of voor een groep collega's of clubleden bijvoorbeeld. 


Ook mannen zijn elk jaar jarig. Krijgen een nieuwe baan. Of hebben een hart onder de riem nodig. Maar vind in de winkel maar eens een geschikte kaart voor een man. Vind jij dat ook zo lastig?


Als je het moeilijk hebt, om wat voor reden dan ook, kan een kaartje je veel kracht geven. Want iemand in je omgeving heeft aan je gedacht en de moeite genomen om jou een kaart te schrijven. Je staat er niet alleen voor, ook al voelt dat soms wel zo.


Als je eens een lijstje zou maken van wat het leven de moeite waard maakt, staat vriendschap vast in je top 5. Het is niet vanzelfsprekend dat je mensen tegenkomt met wie je meteen een klik hebt. Een vriend of vriendin met wie je lief en leed kunt delen. Bij wie je altijd terecht kunt, of je nou iets te vieren hebt of dat je even flink moet uithuilen. 


Wie heeft er wat te vieren? Komt er een bijzondere dag aan? Een diploma-uitreiking, Vaderdag, verjaardag of ander feest? Verhoog de feestvreugde met een van deze kaarten. 


We hoeven je vast niet te vertellen hoe fijn het is om een kaartje in de brievenbus te vinden. Als je jarig bent of iets anders te vieren hebt. Of juist in moeilijke tijden, wanneer je iemand verliest of ernstig ziek bent bijvoorbeeld. Maar een kaartje krijgen zonder dat er een directe aanleiding is, komt waarschijnlijk nóg meer binnen.


Ieder mens heeft liefde nodig. Soms is het moeilijk om het te zeggen, dan zou een kaartje prima passen.