Wat schrijf je op de kaart?

Wat schrijf je als iemand dood gaat. Als iemand ernstig ziek is en niet meer beter wordt. Welke troostende woorden schrijf je op een rouwkaart aan de rouwende nabestaanden? Of als er een kind is overleden, wat schrijf je dan aan de ouders? 

Juist in zulke loodzware situaties is het moeilijk om passende woorden te vinden. Je hebt een kaart gekocht, maar wat schrijf je erop? Hoe doe je dat,  iemand sterkte wensen bij ernstige ziekte of overlijden?

In ons gratis e-book 'Wat schrijf je' willen we je op weg helpen. Wij hebben natuurlijk geen kant-en-klare tekst die in alle situaties past. Want het maakt nogal uit of je schrijft aan een dierbare vriendin of aan een collega, die je eigenlijk niet zo goed kent. Daarom reiken we je verschillende teksten aan waar je uit kunt kiezen. Combineer ook gerust zinnen uit verschillende teksten. Het gaat erom dat jij je kaart met een gerust hart kunt versturen.

In alle situaties stellen mensen het erg op prijs dat je toch een kaartje stuurt. Wees daarbij niet te bang om het fout te doen. De grootste ‘fout’ die je kunt maken is niets laten horen. De persoon met verdriet mijden, omdat je niet weet hoe je ermee om moet gaan. Leef mee met de mensen om je heen, we hebben elkaar nodig!

Wil je ons e-book downloaden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per maand onze tips en inspiratie in je mailbox. Je kunt je op elk moment weer afmelden. Na aanmelding krijg je dan ons e-book cadeau: ‘Wat schrijf je aan iemand in een moeilijke situatie’.

Liefs,

Else en Marloes