Wat betekent Moederdag voor jou?

De 2e zondag in mei is het alweer zover en worden er heel veel moeders in het zonnetje gezet. Met zelf geknutselde cadeautjes, een ontbijtje op bed en mooi versierde pakjes. Wat heerlijk genieten als je zelf moeder bent en je kinderen je laten weten dat ze blij met je zijn. Liefde geven en ontvangen, het mooiste dat er is! En als zoon of dochter: genieten van je moeder omdat je blij met haar bent en je dat op deze dag nog eens wat nadrukkelijker voelt en samen deelt.

Helaas is het voor sommigen ook een dag die ze liever overslaan. Misschien leeft moeder niet meer, is kort of al wat langer geleden overleden, en blijft het een pijnlijk gemis juist op Moederdag terwijl zoveel anderen wèl hun moeder kunnen bezoeken.

En zeker ook voor hen die geen contact meer hebben met elkaar, door welke oorzaak dan ook, een dag waar ze niet blij van worden. Want ook al ben je vader of moeder: vandaag is misschien dat ene kind zó sterk aanwezig, terwijl je weet dat het nooit meer kan komen…

En niet te vergeten de groep vrouwen en mannen die zó graag een kindje hadden willen krijgen, maar bij wie dat niet het geval is. Ongewild kinderloos, misschien wel doordat ze nooit een partner hebben gevonden om samen te beginnen aan een gezin.

Ingewikkeld hè: Moederdag! Voor de één een dag vol blijdschap, voor de ander omgeven door rauwe pijn.

Daarom ontwierpen we een Moederdag kaart met de tekst: “Moederdag, heel veel liefs voor jou”. Deze kun je sturen naar jouw moeder, als teken van liefde en aandacht. Maar ook naar een vriendin, waarvan je weet dat ze haar moeder zo mist. Of je collega, die haar kindje heeft verloren. Vul zelf maar in aan wie jij juist dèze kaart graag wilt sturen. Hij staat voor je klaar in de webshop. En je kunt er zelfs voor kiezen ons de kaart te laten schrijven en versturen aan wie jij dat graag wilt.

Hoe dan ook: heel veel liefs voor alle moeders

Bekijk onze moederdagkaart.

Else