Op zoek naar een persoonlijke kaart

De ochtend was al bijna voorbij. Hoeveel winkels had ze nu al gehad? Ze was de tel kwijt. Cadeauwinkels, Bruna, Primera en de boekhandel natuurlijk. En nog had ze niet gevonden wat ze zocht.

Haar collega was al een tijd met ziekteverlof. Eerst met wat vage klachten, maar na een heel traject van onderzoeken was gebleken dat ze echt ziek was. Ernstig ziek. Niemand kon zeggen of ze het zou redden.

Zo heel goed kende ze haar collega niet, maar toch. Het raakte haar dieper dan ze kon verklaren. Ze wilde zo graag helpen, iets doen. Haar op zijn minst laten weten dat ze haar niet vergeten was. Dat ze haar miste, het bijpraten bij de koffieautomaat.

En daarom had ze besloten haar een kaart te sturen. Niet zo’n digitaal geval via de e-mail, maar een echte, tastbare kaart.

Kaartenrekken

Maar welke soort kaart zou geschikt zijn? Al zoekend in de kaartenrekken, ontdekte ze dat dat niet meteen duidelijk was. ‘Beterschap’. Nee, dat paste niet, want het was geen simpel griepje dat ze even moest uitzieken. ‘Sterkte’. Nee, ook niet geschikt. Te simpel, te afstandelijk ook.

Ze wilde iets persoonlijks, iets wat paste bij het contact dat ze op kantoor hadden. Maar de kaartenrekken boden geen uitkomst. Teleurgesteld ging ze maar weer naar huis.

Een passende kaart

Dit is een situatie die wij allebei herkennen. En misschien heb jij het ook wel meegemaakt. Je wilt iemand een kaart sturen maar kunt nergens de juiste kaart vinden. Er staat een afbeelding op die jou niet aanspreekt. Of de woorden die erop gedrukt staan, kloppen niet met wat jij de ander te zeggen hebt.

Kaart op maat

Deze ervaring vormde de aanleiding om een nieuw Farvig product aan te bieden. Wij willen je graag helpen bij het vinden van de juiste kaart door er 1 speciaal voor jou te ontwerpen. We doen dat door samen met jou na te denken over jouw boodschap. Zo ontstaat de kaart die precies past bij die ene specifieke situatie. Heel persoonlijk dus.

Hoe werkt het precies?

Op de pagina Kaart op maat vind je alle informatie. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Aarzel niet, we helpen je graag!

Else en Marloes