Farvig: twee zussen

Waarom start je als zussen een webshop? Met kaarten? Daar is vast een speciale reden voor.

Dat klopt en we vertellen je er graag wat meer over.

Een poosje geleden spraken we samen over ons werk. We zijn allebei ondernemer en het kriebelde bij ons beiden om weer eens wat nieuws te gaan ontwikkelen. Die kriebel schijnt bij ondernemers te horen … ????

En, bedachten we, hoe gaaf zou het zijn om samen wat te gaan opzetten! Maar ja, wat zou dat dan moeten zijn? Marloes werkt al jaren als tekstschrijver en vertaler en daarnaast maakt ze illustraties bij popliedjes die ze verkoopt in haar webshop Liedje aan de muur. Else heeft de laatste jaren gewerkt als afscheidsfotograaf. We gingen dromen … en kwamen uit bij creatief bezig zijn. Mooie dingen maken waar we anderen blij mee kunnen maken. Want daar worden we zelf ook weer blij van!

En zo ontstond het idee om kaarten te gaan maken. We hebben ieder afzonderlijk best wat voor de kiezen gehad in ons persoonlijk leven. En als we op die periodes terugkijken, dan zijn er een paar dingen van grote waarde geweest. Zoals de aandacht van lieve mensen om ons heen, die ons steunden en hielpen, heel praktisch maar ook met aandacht. Aandacht in de vorm van gesprekken, appjes en mailtjes, maar ook kaarten. En wat die kaarten betreft: daar waren echte voltreffers bij. Kaarten die qua tekst precies goed bij ons landden. Wat was dat waardevol! En weet je: die kaarten hebben we bewaard. En dat zegt genoeg …

Samen met je zus werken heeft een hoop voordelen als je het goed hebt met elkaar. En we genieten allebei volop van het samen bezig zijn, afstemmen, elkaar opbeuren als het eens tegenzit en vul verder maar aan. We voelen ons bevoorrecht dat we samen Farvig van de grond hebben kunnen tillen. Met als grote doel: mensen met elkaar verbinden: connecting hearts!

Marloes en Else

Hier vind je onze kaarten