Een kaart vinden voor een man

Als in mijn vriendenkring iemand jarig is, krijgt diegene steevast een kaart van mij. En welke kaart ik stuur, stem ik zo goed mogelijk af op de persoon voor wie de kaart bestemd is. Daarom heb ik altijd wel een stapeltje in huis, waar ik uit kan kiezen. Eens in de zoveel tijd ga ik naar een kaartenwinkel en vul ik mijn voorraad weer aan.

En als ik dan in de winkel sta, valt het me op hoe makkelijk het is om kaarten te vinden om te sturen naar een vriendin, zus of kennisje. Maar als ik dan ook een paar kaarten wil kopen om naar mannen te sturen: pfff, wat een uitdaging vind ik dat! Want de meesten van hen doe ik geen plezier met de standaard mannenkaarten die ik in de winkel zie. Met een snelle motor of auto erop. Of een flinke pul bier, of een vrouw in een krappe bikini afgebeeld. Maar wat dan wel? Herken je dit? Vind jij het ook zo lastig om voor een man een passende kaart te vinden?

Wij zijn de uitdaging aangegaan om kaarten te ontwerpen speciaal voor mannen. Want ook mannen zijn elk jaar jarig. Krijgen een nieuwe baan. Of hebben een hart onder de riem nodig. En ook zij zijn blij met een kaartje in de brievenbus.

De eerste kaarten voor mannen staan in onze Farvig shop. Het zijn kaarten die wij zelf zouden kiezen om naar een man te sturen. En we zijn van plan om er in de toekomst nog een stel aan toe te voegen. We zijn benieuwd wat jij vindt van onze mannenkaarten. Als je suggesties hebt, horen we het heel graag! Stuur je ons een mailtje?

Else