Printable quotes

Er zijn zoveel mooie teksten te delen met elkaar. Soms tref je er 1 die je graag in een lijstje zou willen doen, om deze duidelijk in het zicht op te hangen. Omdat je blij wordt van die ene zin, of bemoedigd doordat je deze hebt gekregen van een dierbaar iemand. Of om je dag met een glimlach te beginnen als dit de eerste woorden zijn die je bij het opstaan leest.

Wat is het leuk om een passende tekst cadeau te geven. Of jezelf cadeau te doen. Na je betaling ontvang je de printable per e-mail en kun je ‘m meteen afdrukken op je eigen printer.

En Farvig zou Farvig niet zijn als we niet ook de mogelijkheid bieden om iets speciaal naar jouw wensen te maken. Mail of bel ons om je wensen te bespreken.

Neem de tijd om rustig rond te kijken in onze winkel en kies met welke printable jij een beetje kleur kunt geven aan de dag van een ander of jezelf. 

Alles op een rijtje:

  • Formaat van elke printable is 21,0 x 29,7 cm (A4)
  • Prijs per printable (PDF-download) €3,50
  • Je kunt een of meer printables bestellen door onderaan deze pagina het formulier in te vullen. 
  • Je ontvangt een mailtje ter bevestiging met een Tikkie link. 
  • Na je betaling krijg je de PDF binnen 12 uur via e-mail (overdag vaak al binnen een half uurtje).

Printable nr. 1001: Kijk eens achterom €3,50

Wat kun je soms opzien tegen wat er nog voor je ligt. Maar het is hartstikke belangrijk om ook eens achterom te kijken: waar sta jij nu als je vergelijkt met bijvoorbeeld een jaar geleden? Wat kun je dan trots zijn op de grote of kleine stappen die je hebt gezet. En dat gun je een ander toch ook? Spreek het maar eens uit: ik ben trots op jou!

Printable nr. 1002: Wat ben ik blij met jou €3,50

Welke persoon doet ertoe voor jou? Je vriend, man, vriendin, vrouw. Of je kind. Een buurvrouw.
En nu is hij/zij jarig. Of het is jullie trouwdag. Of er is helemaal geen directe aanleiding, maar je wilt het gewoon eens uitspreken: wat ben ik blij met jou 

Printable nr. 1003: 1 dag tegelijk €3,50

Na tegenslag is het hartstikke moeilijk om de draad weer op te pakken. Of je nou te maken hebt met ontslag, scheiding of overlijden, of kampt met depressie. Of dat je ziek bent en een serie behandelingen moet ondergaan.
Herstellen gaat vaak maar langzaam. 1 dag tegelijk.   

Printable nr. 1004: Ik vind jou super stoer €3,50

Wat kun je vol bewondering aan iemand denken. Superstoer vind je je neefje als hij uiteindelijk zijn zwemdiploma heeft gehaald. Of je zwager die blijft solliciteren na talloze afwijzingen. Je buurvrouw die alleen verder moet en zich staande weet te houden.
Er is niet altijd een directe aanleiding nodig om een kaart te sturen. Je kunt iemand enorm bemoedigen door een kaartje te sturen en uit te spreken: ik vind jou super stoer. 

Printable nr. 1005: Ook stomme dagen gaan voorbij €3,50

Van die stomme dagen in je agenda. Met afspraken waar je tegenop ziet. De uitslag van een onderzoek. Of een behandeling die je moet ondergaan. Chemo of bestraling. Soms is het goed om erbij stil te staan dat ook stomme dagen voorbij gaan. Wie kun jij bemoedigen met deze kaart?

Printable nr. 1006: Wees lief voor jezelf €3,50

Je ziet iemand hard doorbikkelen. Omdat diegene veel verantwoordelijkheid draagt op het werk of thuis. Omdat hij of zij al lange tijd worstelt met depressie of burn-out. Bemoedig die persoon met deze printable.  

Printable(s) bestellen